Entry Test MCQ :: Sentence Correction
|
|
|
|
|
|
| 31. |
When operas are performed on radio or television, they inflict the listener. |
| A. |
When operas are performed on radio or television, they inflict the listener. |
B. |
When operas are performed on radio or television, they these effect the listeners. |
| C. |
When operas are performed on radio or television, they affects listeners. |
D. |
When operas are performed on radio or television, they affect listening. |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 32. |
After hearing them, the listener wants to buy recordings of music. |
| A. |
After hearing them, the listener wants to buy recordings of music. |
B. |
After hearing them, the listener want to buy recordings of music. |
| C. |
By hearing them, the listener wants to buy recordings of music. |
D. |
By hearing them, the listeners wants to buy recordings of music. |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 33. |
To we the Americans the daily news program has become important. |
| A. |
To we the Americans the daily news program has become important. |
B. |
To us Americans the daily news program has become important. |
| C. |
To us the Americans the daily news program has become important. |
D. |
To we and us Americans the daily news program has become important. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 34. |
This has resulted from its coverage of a days events. |
| A. |
This has resulted from its coverage of a days events. |
B. |
This has resulted from it's coverage of a day's events. |
| C. |
This has resulted from its coverage of a day's events. |
D. |
This has resulted from its coverage of a days' events. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 35. |
In schools, teachers advise their students to listen to or to view certain programs. |
| A. |
In schools, teachers advise their students to listen to or to view certain programs. |
B. |
In schools, teachers advise there students to listen to or to view certain programs. |
| C. |
In schools, the teachers advise their students to listen to or to view certain programs. |
D. |
In schools, teachers advise his students to listen to or to view certain programs. |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 36. |
The cost of living are rising again. |
| A. |
The cost of living are rising again. |
B. |
The cost of living is rising again. |
| C. |
The cost of living are rising again. |
D. |
The cost of living is risen again. |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 37. |
We did not realize that the boys' father had forbade them to keep there puppy. |
| A. |
We did not realize that the boys' father had forbade them to keep there puppy. |
B. |
We did not realize that the boys' father had forbade them to keep their puppy. |
| C. |
We did not realize that the boys' father has forbidden them to keep their puppy. |
D. |
We did not realize that the boys' father had forbidden them to keep their puppy. |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 38. |
Her willingness to help other's was her outstanding characteristic. |
| A. |
Her willingness to help other's was her outstanding characteristic. |
B. |
Her willingness to help others' was her outstanding characteristic. |
| C. |
Her willingness to help others was her outstanding characteristic. |
D. |
Her willingness to help each other was her outstanding characteristic. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 39. |
Because he did not have an invitation, the girls object to him going. |
| A. |
Because he did not have an invitation, the girls object to him going. |
B. |
Because he did not have an invitation, the girls objected to him going. |
| C. |
Because he did not have an invitation, the girls objected to his going. |
D. |
Because he did not have an invitation, the girls object to his going. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 40. |
Weekly dances had become a popularly accepted feature of the summer schedule. |
| A. |
Weekly dances had become a popularly accepted feature of the summer schedule. |
B. |
Weekly dances have become a popularly eccepted feature of the summer schedule. |
| C. |
Weekly dances has become a popularly eccepted feature of the summer schedule. |
D. |
Weekly dances have become a popularly accepted feature of the summer schedule. |
Answer: Option D
Explanation:
|
Read more:
|
|