Entry Test MCQ :: Usage Topic Complementry Tests
|
|
|
|
|
|
| 11. |
You should not exceed to their unreasonable demands this time. |
| A. |
should |
B. |
exceed |
| C. |
unreasonable |
D. |
this time |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 12. |
There were at least three new innovations that the chairman suggested. |
| A. |
were |
B. |
new |
| C. |
innovations |
D. |
chairman |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 13. |
One should dress neatly, be prompt, and displaying interest in the job. |
| A. |
one |
B. |
dress |
| C. |
be prompt |
D. |
displaying |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 14. |
Illiteracy affects million of people worldwide. |
| A. |
Illiteracy |
B. |
affects |
| C. |
million |
D. |
worldwide |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 15. |
The union insisted on an increase in their members' starting pay. |
| A. |
the union |
B. |
insisted on |
| C. |
their |
D. |
members' |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 16. |
If the game went into extra innings, the relief pitcher would have won it. |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 17. |
Hardly no one is able to compete in professional sports after the age of forty. |
| A. |
hardly no one |
B. |
to compete |
| C. |
professional sports |
D. |
age of forty |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 18. |
A person may study diligently, but without adequate sleep you con't succeed. |
| A. |
diligently |
B. |
but without |
| C. |
you |
D. |
succeed. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 19. |
Miguel's looks are very similar to his brother, the family resemblance is truly striking. |
| A. |
similar |
B. |
brother |
| C. |
family |
D. |
truly striking |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 20. |
Evaluating others' performances make one more critical of one's own efforts. |
Answer: Option B
Explanation:
|
Read more:
|
|