Entry Test MCQ :: Usage Topic Complementry Tests
|
|
|
|
|
|
| 111. |
It doesn't seem reasonable to take things for their face value. |
| A. |
doesn't seem |
B. |
reasonable |
| C. |
to take |
D. |
for their |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 112. |
Many of the citizens which were protesting were killed in the bomb blast. |
| A. |
the citizens |
B. |
which |
| C. |
were protesting |
D. |
killed in |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 113. |
Most teenagers prefer a small breakfast more than a modest lunch. |
| A. |
most teenagers |
B. |
prefer |
| C. |
small breakfast |
D. |
more than |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 114. |
Neil has more sophisticated sense than other member of the group. |
| A. |
more |
B. |
sophisticated |
| C. |
than other |
D. |
member of |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 115. |
The teacher sat down besides the frightened child and encouradged him. |
| A. |
sat |
B. |
besides |
| C. |
frightened |
D. |
encouradged |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 116. |
Were I to choose the most influential teacher, it would have to be him. |
| A. |
were |
B. |
to choose |
| C. |
influential |
D. |
to be him |
Answer: Option D
Explanation:
|
| 117. |
A number of trainees finds that their knowledge of mathematics is inadequate. |
Answer: Option B
Explanation:
|
| 118. |
If you will look at it closely, you will see many mistakes. |
| A. |
will look |
B. |
closely |
| C. |
will see |
D. |
mistakes |
Answer: Option A
Explanation:
|
| 119. |
Either of the two solutions you have proposed are acceptable to the union. |
Answer: Option C
Explanation:
|
| 120. |
Teachers are trying to find connection between poverty with the dropout rate. |
| A. |
are trying to |
B. |
between |
| C. |
with |
D. |
dropout rate |
Answer: Option C
Explanation:
|
Read more:
|
|